Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Μακρουλά Μικρούλικα..... Α' μέρος

Αγαπάμε Τριβιζά! Λατρεύουμε Τριβιζα! Είμαστε οικογενειακώς παθιασμένοι μαζί του! Τον έχει κανένας συγγενή, να με υιοθετήσει

Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιό βιβλίο του θα σας παρουσίαζα πρώτο -πώς να αφήσω άλλα λατρεμένα με το παράπονο!- και έτσι κατέληξα οτι θα τα πιάσω με βάση το ηλικιακό γκρούπ στο οποίο απευθύνονται.

Αυτή λοιπόν είναι η σειρα 'Μακρουλά Μικρούλικα', κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κέρδος και είναι ιδανικά για παιδάκια απο 1,5-2 ετών ανάλογα και το παιδάκι. Με ρήμα -κλασσικός Τριβιζάς- μικρά σε μέγεθος ώστε να μη κουράσουνε τους λιλιπούτιους αναγνώστες τους, η καλύτερη επιλογή για να αγαπήσουνε τα βιβλία.




Τώρα όμως θα το πάω με βάση προτίμησης!

1. Ο φαλακρός σκατζόχοιρος

Το πιό πιό αγαπημένο μας! Με αυτό η Μελίνα αποκοιμιότανε για τουλάχιστον ένα χρόνο, φυσικά το μάθαμε απέξω, και το επαναλαμβάναμε 5,6,7 φορές μέχρι να την πάρει ο ύπνος... Ακούστε το .....






2. Τα χρωματιστά κοράκια. 

Ο Μαυρίκος Μαυρούλης που έγινε Πορφύριος Εμπριμούλης!





3. Ο θαλασσογιατρός.




4. Η πινεζοβροχή




Υπάρχει και σε μελωποιημένη μορφή εδώ




Τα υπόλοιπα 3 της σειράς στην επόμενη ανάρτηση....


4 σχόλια:

  1. Και εμείς!! Σκέψου οτι κάθεται για ολόκληρο παραμύθι από την σειρά παραμύθια ντορεμυθια. Από αυτήν έχω μόνο τον Ερμόλαο!! Θέλω όμως οπωσδήποτε την πινεζοβροχη και άλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααχ αυτός ο Ερμόλαος καρδιές που έχει κάψει!! Μπορείς να δείξεις του Δ. τα βιντεάκια και να δείς ποιό θα τον εντυπωσιάσει πιο πολυ.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο πολύ ωραίο το site πιστέυω ότι θα κάνει χαρούμενες πολλές μαμάδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή